Urmas Sõõrumaa: läksin isa üle aia vaatama ja ta lubas mulle miilitsa kutsuda!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juri Gorbachev avas 25. mail kunstinäituse
Õnnitlejate seas oli ka Urmas Sõõrumaa
Juri Gorbachev avas 25. mail kunstinäituse Õnnitlejate seas oli ka Urmas Sõõrumaa Foto: Viktor Burkivski

Täna kell 21 Kanal 2 saates «Avameelselt...» räägib suurettevõtja Urmas Sõõrumaa esmakordselt oma jahmatavast esmakohtumisest isaga.

«Läksin oma isa üle aia vaatama, et milline see supinahk välja näeb, kes on mind üle 20 aasta vältinud ja siis ta lubas mulle miilitsa kutsuda,» meenutab ilma isata üles kasvanud Sõõrumaa.

Tänase saate teema on lõhutud pered.

Tänapäeva Eestis on palju lahutusi. Tihtipeale ei jõua eelmine suhe veel lõpulegi, kui juba on loodud kõrvalt uus pere. Millist hinda maksavad aga seejuures lapsed?

Ka Urmas Sõõrumaa on elu jooksul liikunud ühe pere juurest teise juurde, kuid suutnud siiski korraldada suhteid nelja naisega, kellega tal on kokku seitse last. Kellele ja kuidas jagab ta oma suures peres tähelepanu ja kuidas saab tema naine Kätlin Maran hakkama võõrasema rolliga?

«Tihti luuakse peale lahutust uued pered ja lapsed peavad oma lihase isa või ema tähelepanu pärast hakkama konkureerima uute elukaaslaste ja uute lastega,» avab saate teemat psühholoog Rita Rätsepp.

Lahutusest läbi lapse silmade räägib ka näitleja, laulja ja õppejõud Kärt Tomingas, kelle vanemad lahutasid, kui ta oli kuuene.

«Seda minu sisse keegi ei näinud, et minus tekkis suur ebakindlus, ma hakkasin püüdma näida keegi teine, ilusam, targem, parem, sest muidu keegi ütleb, et see on see tüdruk, kellel pole isa,» meenutab Kärt saates.

Kärt Tominga ja Urmas Sõõrumaa arvamusi isata kasvamisest ja selle mõjust nende endi eludele ja otsustele, kuuleb täna kell 21.00 algavas «Avameelselt...» saates.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles