Google tuli välja Keep märkmerakendusega

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google'i logo
Google'i logo Foto: SCANPIX

Internetihiiglane Google tuli ametlikult välja oma uue märkmerakendusega Keep, milles nähakse digitaalset asendust kollastele märkmekleepsudele ning konkurenti teistele sarnastele rakendustele nagu Evernote.

Google lansseeris Keepi mõningate piirangutega enneaegselt juba möödunud nädalavahetusel, nüüd aga tehti see kättesaadavaks kõigilie huvilistele, kirjutab Techradar.

Olles mõnes mõttes järglane Google sarnasele Tasks nime kandvale tootele, pakub Keep aga ka võimalust lisada märkmetele fotosid ning kategoriseerida neid värvide järgi.

Kõik tehtud märkmed salvestatakse ning sünkroniseeritakse automaatselt Google Drive´is ning neile on võimalik ligi pääseda kas Androidi kasutava nutiseadme või siis muu veebi kasutava seadme kaudu. See tähendab, et ka iPhone´i ja iPadi omanikud saavad Google Keepi mõningate mööndustega kasutada Safari veebibrauseri abil.

Nutirakendusena on Keep Google Play veebipoes kättesaadav ainult Android 4.0 ja uuema versiooni jooksutavatele seadmetele.

Vaata ka Google Keepi tutvustavat videot:
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles