Martin Helme: mida arvate ELi ühisest rändepoliitikast?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Helme
Martin Helme Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Postimees.ee's käib Euroopa Parlamenti kandideerijate vaadete tutvustamine. Täna küsisime kandidaatidelt: millised on teie seisukohad Euroopa ühise immigratsioonipoliitika suhtes? Vastab üksikkandidaat Martin Helme.


Eesti ja Läti on maailmas ühe kõrgema välispäritolu rahvastikuga riike. Venelased on samasugused immigrandid, nagu Prantsusmaal, Hollandis või Inglismaal on moslemid. Probleemid on samuti sarnased: põlisrahvastikust kõrgem kuritegevus, töötus, sõltuvusainete tarbimine, suutmatus ja tahtmatus sulanduda kohalikku ellu. Meil lihtsalt on immigrante oluliselt rohkem. Olen vastu sellele, et neid siia veelgi juurde tuleks või toodaks. Meid ohustab juba seegi, et me ei kontrolli oma piiri muudest Euroopa riikidest saabujate puhul, väljaspoolt Euroopat tulnute ees peaks meie uks olema kindlalt kinni.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles