Navratilova: õed Williamsid peaksid rohkem mängima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne tennisist Martina Navratilova.
Legendaarne tennisist Martina Navratilova. Foto: AFP / Scanpix

Legendaarse tennisisti Martina Navratilova arvates osalevad õed Serena ja Venus Williams liiga vähestel turniiridel.

Karjääri jooksul 18 suure slämmi turniiri võitnud Navratilova sõnul on õed Williamsid naiste profitennise ühed suurimad tähed, ent nad peaksid lisaks suure slämmi turniiridele rohkem panustama ka teistele turniiridele, vahendab SuperSport.

«Meil on kaks superstaari, kes ei mängi nii palju kui nad võiksid või peaksid. Kujutage ette kui Roger Federer ja Rafael Nadal mängiksid aastas ainult 12 turniiril – kõik mõtleksid, kuhu nad küll kadunud on!» arutles Navratilova. «Serena ei mängi väga palju, Venus mängib temast rohkem, aga siiski mitte piisavalt.»

Lisaks rääkis Navratilova, et tema arvates on naiste tennis praegu suurepärases seisus ja see, et paljud mängijad on võimelised turniire võitma, on hea märk. «Aga inimesed kritiseerivad naiste tennist liiga palju,» arvas Navratilova. «Kui mina ja Chris Evert domineerisime, rääkisid kõik, et naiste tennises pole konkurentsi. Aga nüüd, mil meil on nii palju erinevaid suure slämmi võitjaid, kurdetakse, et naiste tennisel pole superstaari. Mida te siis õigupoolest tahate?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles