Kotka tänava äärde kerkib «kodupood»

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kotka tänava äärde kerkib kahekorruseline kaubandushoone.
Kotka tänava äärde kerkib kahekorruseline kaubandushoone. Foto: Küllike Rooväli

Linnavalitsus otsustas oma viimasel istungil algatada Kristiine linnaosas 0,19 hektari suurusel maa-alal Kotka 3a detailplaneeringu koostamise.


«Detailplaneering näeb ette kahekorruselise kaubandushoone rajamise. Detailplaneeringu tellija on Kaarsilla Kinnisvara OÜ ja detailplaneeringu eskiisi arutelu toimub Kristiine linnaosa valitsuses 17. aprillil,» ütles Kristiine linnaosa vanem Andrei Novikov. Ta lisas, et ehituse reaalse alguseni on minna veel pikk tee, mis võtab aega kindlasti enam kui üks-kaks aastat.

Linnavalitsuse korralduse eelnõus on sõna «kaubandushoone» järel sulgudes täpsustus «kodupood». Novikovi sõnul puuduvad linnaosa valitsusel detailplaneeringu algatamise staadiumis andmed selle kohta, missuguse ettevõtte kauplust Kotka tn 3a kavandatavas hoones tulevikus näha võib.

«Usun, et ka arendajal endal täna veel see nägemus puudub, sest sellises detailplaneeringu staadiumis tavaliselt veel rentnikega lepinguid ei tehta. Aga kui vaadata arendaja tänast portfelli, siis on tõenäolisteks kandidaatideks näiteks Selver või Tööriistamarket,» arvas linnaosavanem.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles