«Minu imeline muutumine» päästab Renee rippuvatest rindadest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Kooli saates «Minu imeline muutumine»
Renee Kooli saates «Minu imeline muutumine» Foto: promo

TV3 liigutava tõsielusarja «Minu imeline muutumine» tänase loo keskmes on 26-aastane pealinna noormees Renee, kelle suurimaks mureks on tema naiselik keha.

Reneel on hea ja huvitav töö rahvusvahelises IT-firmas, suurepärane sõbranna ja ilus kodu, kuid  sisemuses peidab mees ebakindlust ja häbi.

Varem kaalus Renee 180 kilo ja põdes kilpnäärmehaigust; kui ta aga õiged ravimid leidis, kaotas ta kehakaalust 80 kilo ning tulemuseks oli kogu keha kattev lotendav nahk. Kui naised pöörduvad ilukirurgia poole enamasti seepärast, et rindu suurendada, siis Renee mure on vastupidine - tema soovib oma naiselikke rindu väiksemaks opereerida. Renee ei suuda end enam peeglist vaadata ja isegi noormehe sõbranna oli teda esmakordselt paljana nähes ehmunud.

«Minu imeline muutumine» on Renee võimalus lahti saada naiselikest ripprindadest ja -kõhust ning teda ootavad ees radikaalsed operatsioonid.

«Minu imeline muutumine» on telesari, kuhu ligi 1700 soovija hulgast valiti muutumiseks välja kaksteist oma välimusega kimpus olevat osalejat. Eesti parim ilu-asjatundjate meeskond annab endast parima, et osalejad saaksid kompleksidest vabaneda ja uut elu alustada. Pool aastat kestnud muutumisprotsesside tulemuseks on vaatajate ette jõudvad imeliste muutumiste lood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles