Rein Lang näeb ACTA põrumises süüd vohaval populismil

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Hotel Forumis toimus Tallinn Music Weeki avakonverents, kus esines ka president Toomas Hendrik Ilves ja kultuuriminister Rein Lang.
Nordic Hotel Forumis toimus Tallinn Music Weeki avakonverents, kus esines ka president Toomas Hendrik Ilves ja kultuuriminister Rein Lang. Foto: Jelena Rudi

Kultuuriminister Rein Lang avaldas Tallinn Music Weeki avakõnes kahetsust, et ACTA leping läbikukkunuks tunnistada tuli.

Lang tervitas kõiki külalisi ja kohalikke Eesti pealinnas Tallinnas. «Ühineksin presidendi öelduga ja loodan, et teil jagub aega Tallinna linnas ringi käia, nautida meie lokaale ja pubisid, kuulata head muusikat ja näha toredaid paiku.»

Ühtlasi märkis Lang lootusrikkalt, et Tallinna külalistel ja kohalikel jagub aega ja tahtmist arutada autorikaitse teemadel. «Autoriõigused on muutunud järjest põletavamaks teemaks, eriti pärast kuulsa ACTA-lepingu läbikukkumist. Populism on sellega vohamas ja kuulus tsitaat, et «kunst kuulub rahvale» on jõudnud ka poliitikasse,» avaldas Lang kahetsust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles