Öölaulupidu kolib lauluväljakule

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe nädala ja nelja päeva pärast peaks lumi olema läinud ja mätas täiesti kuiv, ainult siis võiks Kassitoomele lasta 12 000 inimest. Kuna seda ilmselt ei juhtu, on Kassitoome kauss 29. aprilli öösel sama tühi kui praegu ning öölaulupidu toimub lauluväljakul.
Kahe nädala ja nelja päeva pärast peaks lumi olema läinud ja mätas täiesti kuiv, ainult siis võiks Kassitoomele lasta 12 000 inimest. Kuna seda ilmselt ei juhtu, on Kassitoome kauss 29. aprilli öösel sama tühi kui praegu ning öölaulupidu toimub lauluväljakul. Foto: Margus Ansu

Tudengipäevade rahvarohkeim üritus öölaulupidu kolib tänavu lauluväljakule, sest Kassitoome sulavetest pehmed nõlvad ei pea tuhandete jalapaaride trampimisele vastu.

Tudeng Hedi Pihlamägi, kes on öölaulupidude melust osa võtnud kolmel aastal, kirjeldas, kuidas Kassitoome on talle lahutamatu osa öölaulupeo elamusest.

«Idee, et öölaulupidu asukohta muudab, tekitas esimese mõttena soovi hüüda «Ei! Ei! Ei!»» sedastas Pihlamägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles