PPA kolib büroo südalinnast Lasnamäele

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vikerlase tänava politseijaoskond.
Vikerlase tänava politseijaoskond. Foto: PPA

Mai keskel kolib Tallinnas Narva maanteel Foorumi keskuses asuv kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenindus Ida politseijaoskonda.

Narva maanteel asuv teenindus sulgeb uksed alates 17. maist. Uus ja suurem teenindus on Vikerlase tänaval avatud alates 20. maist.

«PPA loomisega on meil tekkinud võimalus pakkuda asutuse erinevate valdkondade teenuseid nii-öelda ühest aknast. Näiteks saavad inimesed esitada jaoskonnas avalduse varguse kohta ning taotleda samas majas ka uued dokumendid,» ütles teeninduskeskuse juhataja Tatjana Portnova. Südalinna rendipindadest loobumisel oli oma roll ka kõrgel üürihinnal ning ruumi vähesusel.

Varem on kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenindussaalid kolinud politseijaoskondadesse Tartus, Põlvas, Jõgeval, Jõhvis, Narvas, Rakveres, Kärdlas ja Kuressaares.

Vikerlase teenindusel on hea ühistranspordiühendus kesklinnaga, klientidel on võimalik hoone ees autosid parkida tasuta. Teenindussaalis on rohkem töökohti, istekohti klientidele, laste jaoks on loodud eraldi mängunurk.

Inimesed, kes soovivad dokumente taotleda kesklinnas, saavad seda teha Vilmsi tänaval asuvas teeninduses. Endiselt jääb klientidele avatuks ka Sõle tänava teenindus. Kõik kolm teenindust töötavad esmaspäevast reedeni kella 9st kuni 18ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles