Peetri lasteaed-põhikooli juurdeehitusel peeti sarikapidu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel peeti Peetri lasteaed-põhikooli juurdeehituse sarikapidu, mida rahvapärimuse kohaselt on vaja pidada sellepärast, et tagada hoonele hea õnn.


Rae vallavanem Mart Võrklaev tõdes, et ehitustööd on kulgenud graafikukohaselt ning praegu ei paista mingeid takistusi sellele, et maailma suurim eestikeelne lasteaed avaks uksed tänavu septembris.

«Hoonetekompleks leevendab oluliselt Rae valla ühte teravamat probleemi, milleks on lasteaiakohtade puudus,» lausus Võrklaev.

Lisaks tavapärastele rühma- ja klassiruumidele on juurdeehitusse kavandatud ka omanäoline loodusõppeklass, blackbox ning samuti laiendatakse kooliruumides asuvat rahvaraamatukogu.

Peetri lasteaed-põhikooli juurdeehituse töid teevad KRTL OÜ ja Koger Projektijuhtimise AS. Juurdeehitatava hoonekompleksi suuruseks on 4900 ruutmeetrit ning maksumuseks ligi 5,1 miljonit eurot. Juurdeehituse hoonekompleksi on projekteerinud Sirkel & Mall OÜ.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles