Noorteühenduste liidu juhiks sai Ott Heidmets

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) valis laupäeval Tallinnas üldkoosolekul organisatsiooni esimeheks Ott Heidmetsa noorteühendusest Eesti Noorsooprojekt.


Avalike suhete juhiks sai Kairi Püss AEGEE-Tallinnast, välissuhete juhiks Pille-Riin Raudsepp Rahvaliidu Noortest, liikmevaldkonna juhiks sai Marina Vilop AIESEC Eestist ning noortepoliitika juhiks sai Liina Männiste ELSA Estoniast.

Finantsjuhi ametikohal jätkab Ulrika Hurt Eesti Noorsooprojektist, teatas ENL BNSile.

Esmakordselt ENLi ajaloos kestab esimehe, liikmevaldkonna ja välissuhete juhi ametiaeg kaks aastat endise ühe aasta asemel. Teised juhatuse liikmed jätkavad üheaastase mandaadiga. Uue juhatuse mandaat algab 1. septembrist 2009.

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) on katusorganisatsioon, mis ühendab 52 Eestis tegutsevat noorteühendust. ENLi peamised eesmärgid on pakkuda noorteühendustele eestkostet, kujundada noori toetavat ühiskondlikku arvamust ja seadusandlikku keskkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles