Idakeskuse kogu kaubanduspind renoveeritakse täielikult

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idakeskus
Idakeskus Foto: Idakeskus

Üks Tallinna vanemaid kaubanduskeskusi - Idakeskus, kes möödunud aastal tähistas juba 15. sünnipäeva, on valmis üllatama oma ostjaskonda uue moodsa disainiga ja kogu kaubanduspinna täieliku renoveerimisega. Suurtesse muutustesse, kus kasutatakse kõige nüüdisaegsemaid tehnoloogiaid ja kõrgekvaliteedilisi viimistlusmaterjale, on kavas investeerida üle 3 miljoni euro.

Uueneva Idakeskuse fassaadi projekti teostas tuntud vene arhitekt Aleksander Zahharov, kes on osalenud ka suurejoonelises Sankt-Peterburi kinnisvaraprojektis Vanino rajoonis.

Kaubanduskeskust opereerival firmal Tasmo Ärigrupi AS on plaanis muuta kuuekümne, keskuse kahel korrusel paikneva, külastajatele omasteks saanud, kaupluse brände, aga plaanis tuua juurde ka uusi kaubamärke.

Pärast uuendusi jäävad alles vaid teiste keskustega võrreldes traditsiooniliselt kütkestavad hinnad ja kaupluste külastamiseks mugav ringikujuline asetus hoones.

Kõige rõõmsamaks sündmuseks külastajatele saab olema kauaoodatud 1300 m² põrandapinnaga toiduainetekaupluse avamine keskuse hoone esimesel korrusel.

«Läbirääkimised alles käivad erinevate kauplusekettidega ja seetõttu ei saa öelda, milline kauplus keskuses avatakse. Võin vaid kinnitada, et püüame arvestada meie ostjaskonna soovidega ja pakkuda kaupluses maksimaalselt laia sortimenti piisavalt heade hindadega,» vahendas oma plaane Idakeskuse kaubanduskeskuse mänedžer Irina Žigalova.

Kaubanduskeskuse renoveerimistööd algavad juunis. Toiduainetekaupluse avamine on planeeritud oktoobrikuusse, seega kuu aega pärast muude müügisaalide pidulikku avamist.

Vaata, milline näeb Idakeskus välja pärast renoveerimistööde lõppu siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles