Maanteeinfo: Ametmäe-Punga-Rebaste maantee on üleujutuse tõttu suletud

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil teeosa Rebaste külas. Pilt on illustratiivne.
Pildil teeosa Rebaste külas. Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Üleujutusega seoses on liiklusele suletud Valga maakonnas Ametmäe-Punga-Rebaste maantee 6ndal kilomeetril. Möödasõit on Rebastest või Ametmäelt.

Seoses raudtee remondiga on täna kella 8.30st kuni homme kella 5ni liiklusele suletud Harju maakonnas Valingu-Jõgisoo maantee 0,5 kilomeetril asuv Valingu raudteeülesõidukoht. Tähistatud ümbersõit toimub Saue ja Jõgisoo kaudu.

Alates tänasest on Harju maakonnas Keila-Haapsalu maanteel Veskiküla-Kasepere remondilõigul tööde tsoonis liiklusele suletud üks sõidusuund ning liiklust reguleeritakse fooridega.

Teekatte parandustööde tõttu on häiritud liiklus Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Aluste-Rõusa lõigul (km 35,8-48,6).

Eelinfo

Alates homsest kuni aprillikuu lõpuni on silla ehitustöödeks liiklusele suletud Põlva maakonnas Leevijõe-Karilatsi maantee Leevijõel (km 0,5-0,6). Ümbersõit Koorvere-Katilatsi kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles