Kuuldus: XBoxi meeskond arendab Microsofti nutikat käekella

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft.
Microsoft. Foto: SCANPIX

Apple ei ole ainuke tehnoloogiahiiglane, mis plaanib kuulduste järgi oma uue nutika käekellaga turule tulla. Ettevõtte tegemistega hästi kursis olevate anonüümsete allikate sõnul on varem mängukonsooli Xbox kallal töötanud meeskond juba üle aasta Microsofti uut nutikella arendanud, kirjutab The Verge.

Esimesena kirjutas Microsofti uue nutika käekella puudutavates kuuldustest Wall Street Journal juba eelmise nädala lõpus, viidates ettevõtte anonüümseks jääda soovinud tootmispartneritele, kelle sõnul on firma esitanud suure 1,5-tolliste puutetundlike ekraanide tellimuse.

The Verge´i  andmetel on Microsofti nutikell veel prototüübi faasis, ning seda arendavad tiimid, mis on varasemalt  töötanud Kinecti sensori ja XBoxi lisaseadmete kallal. Sellel peaks olema eemaldatavad kellarihmad, mis kinnituvad 1,5 tollise ekraani külge. Üks prototüüpidest kasutab sama magnetilist laadimisühendust, mida Surface´i tahvelarvutid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles