Valeri Maksimov: Ei mingeid üllatusi

, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Maksimov.
Valeri Maksimov. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eesti võrkpallikoondise kandidaatide väljakuulutamine läinud nädalal laineid löövaid emotsioone esile ei kutsunud. Oli juba ette tunda, et valik tehakse nelja esimese klubi meeste hulgast ja suuri üllatusi tekkida ei saagi. Ehk ainult see, et taas on orbiidil varem korduvalt maha kantud ja seekord tasuta hooaja TTÜs veetnud Jaanus Nõmmsalu.

Sidemängijatest on kõigutamatud koondisse pürgijad suurte kogemustega Kert Toobal ning tema kukutamiseks veel liigrohelised, kuid ambitsioonikad Martti Keel ja Kusti Nõlvak. Toobal sai Türgi kõrgliigas palju mängida, jäi terveks ning pääses teistest varem puhkama. Kas ta ka tuleval aastal end türklastega seob, pole viimased teada andnud. Aga silmapiirilt võivad kaduda ka praegu kodus pallivad sidemehed – kui välismaalt pakkumisi saabub. Üks kahest noorest peab koondisest välja jääma. Kes? Arvamused lahknevad.

Temporündajad. Kaks kindlat meest vaatavad vastu Prantsusmaalt – Raimo Pajusalu ja Ardo Kreek. Oleme lähedal vägagi märkimisväärsele kordaminekule: Kreegist võib saada Prantsusmaa meistrivõistluste finalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles