Omanike hüljatud lasteaed Päikesepai jätkab peagi uue nime all

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omanike ja juhtideta jäänud Päikesepai lasteaed.
Omanike ja juhtideta jäänud Päikesepai lasteaed. Foto: Toomas Huik

Nädal tagasi inglastest omanike poolt hüljatud lasteaed Päikesepai jätkab suvel juba uue nime all.

Nädal tagasi jätsid inglastest omanikud Jennifer ja Stewart McCall maha lasteaia Tallinnas Kevade tänaval. Vähe sellest, nad kraamisid kokku ja viisid minema kõik, mis vähegi väärtuslik, vahendas Reporter.ee videolõik.

Lasteaed jäi kõige kiuste tegutsema. Lasteaiaga Memme Musi on peetud esimesed läbirääkimised ja juunist jätkab Päikesepai juba uue nime all. Nime muutmine lasteaeda päevapealt uueks muidugi ei muuda ning Memme Musi omaniku Tiina Mägi sõnul on Kevade tänava lasteaia kallal vaja palju tööd teha.

«Eelkõige tahaks välja arendada oma köögi, kindlasti tahaks lastele sahtelvoodid muretseda, vastavalt lapse vanusele ja kasvule tahaks muretseda lauad-toolid, natukene värsket värvi seina peale panna,» loetles Mägi. «Areneda on on kui palju ja meil on arenemismõtteid veelgi.»

Mägi sõnul pannakse alates sügisest Kevade tänava lasteaias käima tantsu-, muusika- ja kunstiringid.

Mägi kiitis praeguse Päikesepai lasteaia personali ja ka seal õppivate laste vanemaid, kes on siiamaani omal jõul lasteaeda ülal pidanud.

«Ma siiralt loodan, et me jätkame sama personaliga ja samade lastega,» ütles Mägi. «Me ootame ka igalt poolt lapsi juurde, sest meie püsima jäämine oleneb ju laste arvust.»

Inglastest abielupaar Jennifer ja Stuart McCall, kes jätsid endast maha laastatud eralasteaia Päikesepai, on petnud suure summa välja ka kaasmaaalastest abielupaarilt, kelle Eestisse meelitasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles