Repliik: purjus või mitte?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Leppik.
Kristi Leppik. Foto: .

Alustan kohe küsimusega, et millise inimese võtaksite tööle teie? Valikuid on, näiteks vanem daam, kes on töökoha saamiseks vaeva näinud. Ta on värvinud huuled ja tõmmanud puna põsele, et võimalikult esinduslik välja näha. Samas seisab tema kõrval pidutsemisest väsinud mees. Ta ei lõhna just Hugo Bossi

aftershave

-i järele ja kuigi ta püüab, ei suuda sirgelt seista.

Tallinnas trammipargis korraldatud tööbörsile olid valdavalt tulnud just viimasena kirjeldatud inimesed. Sellest on kahju, sest linn pakub ju ometi inimestele hea võimaluse leida praegusel raskel ajal mingisugunegi töö. Küll makstakse miinimumpalka ja tegu on niinimetatud ajutise sotsiaalse tööga, aga see ei muuda fakti, et inimesed peaksid võtma tööle minekut tõsisemalt ja vähemalt paariks tunniks kaineks saama.

Samas loodan südamest, et need inimesed, kes tõesti pingutasid töö saamiseks, nendele ka see sotsiaalne töökoht alles jääb peale oktoobrikuiseid omavalitsuste valimisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles