Tallinna Ülikool avab õpetajatele Apple`i koolituskeskuse

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli uus koolituskeskus avab õpetajatele Apple`i maailma ukse.
Tallinna Ülikooli uus koolituskeskus avab õpetajatele Apple`i maailma ukse. Foto: AP / Scanpix
Homme avatakse Tallinna Ülikooli (TLÜ) informaatika instituudis õpetajate harimiseks mõeldud Apple`i koolituskeskus.

Apple`i arvutitega varustatud õppeklassis pakub ülikool pedagoogidele iga kuu tasuta algtaseme koolitusi. Tundide eesmärk on näidata, kuidas õppetööd Apple`i tarkvaralahenduste kasutamise abil rikkamaks muuta. Samuti tutvustatakse võimalusi interaktiivsete õppematerjalide ja esitluste koostamiseks ning õpilastevahelise suhtluse ja koostöö korraldamiseks veebikeskkonnas.

«Asjaolu, et iga Apple`i arvutiga kaasneb suurte võimalustega ja väga kasutajasõbralik  multimeediumitarkvara, võimaldab õpetajal suhteliselt kerge vaevaga koostada täiendavaid õppematerjale ning juurutada uusi õppevorme. Seetõttu on avatava koolituskeskuse üheks eesmärgiks ka hea praktika levitamine ning selle kaudu kooliuuenduse toetamine. Koolituskeskus on hea näide Tallinna Ülikooli ning eraettevõtte koostööst, mille mõju hakkab ulatuma ka väljapoole ülikooli seinu,» kommenteeris uue õppeklassi avamist TLÜ informaatika instituudi direktor professor Peeter Normak

Koolituskeskuse  loomise käivitas Apple`i esindaja AVAD Baltics, kelle toel sai õppeklass varustatud ka uute iMac arvutitega.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles