Politseinikke ähvardanud mehe tõttu toimus Kosel suur politseioperatsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 13.30 ajal sai politsei teate, et Kose alevikus aadressil Pargi 9 asuvas ehituspoes on külmrelvaga ähvardav mees. Tegemist oli ehituspoe omaniku ja juhataja lapselapsega.

Esialgsetel andmetel  sisenes mees ootamatult kauplusse ja ähvardas ära tappa nii ennast kui külastajaid. Samuti ähvardas ta kohale saabunud politseinikke.

Siiski suutsid politsei läbirääkijad talle üsna kiiresti mõistuse pähe panna ja politseinikud pidasid kella 16 paiku 22-aastase mehe kinni. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud.

Politsei uurib juhtunu asjaolusid. Mehe võimalikud motiivid on praegu ebaselged. Igatahes väitsid intsidenti pealt näinud inimesed, et ta olevat käitunud ebaadekvaatselt. Esialgsetel andmetel on mehel varem olnud tegemist narkootiliste ainetega.

Asja pealt näinud Kose elanik rääkis Postimehele, et politseiaktsioon meenutas pantvangidraamat. Kohale saabus üks politseiauto teise järel, samuti kiirabi ning eriüksuse eravärvides buss. Tänav suleti ja keegi läbi ei pääsenud. Mees andis mõne aja pärast  ise alla.Pealtnägijate kinnitusel paistis mehel hea meel olevat, kui politseinikud tal lõpuks käed raudu panid ja ta politseiautosse viisid.

Seejärel luurasid kuulivestidega politseinikud maja nurga taga. Veidi hiljem siseneti ruumidesse koos koeraga. Tõenäoliselt otsiti ruume läbi. Tasapisi hakkas nii politseinikke kui uudishimulikke kaupluse ümber vähemaks jääma ning päevakangelane toimetati autoga teadmata suunas minema. Kuid veel mitu tundi hiljem piiras poe esist turvalint ja mõned politseinikud tegutsesid kaupluseruumides. Kella 17.30 paiku lubati ka kaupluse juhataja koos politseinikega poeruumidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles