Avo Keel nimetas universiaadikoondise kandidaadid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
B-koondise juurde kutsuti ka Siim Põlluäär.
B-koondise juurde kutsuti ka Siim Põlluäär. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Eesti võrkpallimeeskonna peatreener Avo Keel nimetas 16 võrkpallurit, kes alustavad 3. juunil ettevalmistusega Venemaal Kaasanis 6.-16. juulini toimuvaks suveuniversiaadiks.

Nimekirjas on 11 Eesti A-koondise kandidaatide ringi kuuluvat pallurit, lisaks kutsuti B-koondise juurde Karel Ellermaa, Siim Põlluäär, Meelis Kivisild, Martti Rosenblatt ning Kaspar Pomerants. Eestit esindab universiaadil eelkõige TTÜ võrkpallimeeskonna ning Tallinna Tehnikaülikooli tudengite baasil moodustatud võistkond.

Eesti meeskond alustab ettevalmistust 3. juunil, koos püsitakse kuni universiaadi lõpuni, lõpliku mängijate valiku teeb peatreener enne universiaadi algust. Lisaks Eesti meeskonnale kuuluvad universiaadi võrkpalliturniiri A-alagruppi veel Venemaa, Lõuna-Korea, USA, Hong Kong ja Valgevene. Alagrupimängud peetakse 6.-11. juulil, kohamängud leiavad aset 13.-16. juulil.

Universiaadiks valmistumist alustava Eesti B-koondise kandidaadid:

sidemängijad Kusti Nõlvak (TTÜ), Martti Keel (Selver Tallinn) ja Karel Ellermaa (TTÜ),

diagonaalründajad Mart Tiisaar (TTÜ) ja Siim Põlluäär (Pärnu VK),

temporündajad Siim Ennemuist (TTÜ), Timo Tammemaa (Selver Tallinn), Andri Aganits (Selver Tallinn), Meelis Kivisild (Selver Tallinn),

nurgaründajad Andrus Raadik (Pärnu VK), Kardo Kõresaar (Pärnu VK), Martti Juhkami (Selver Tallinn), Robert Täht (Bigbank Tartu) ja Martti Rosenblatt (Soome) ning

liberod Edgar Järvekülg (Pärnu VK) ja Kaspar Pomerants (TTÜ).

Meeskonna peatreener on Avo Keel, abitreener Rainer Vassiljev, üldfüüsilise ettevalmistuse treener Tarmo Tiits ning füsioterapeut Gardo Maruste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles