Mullune kaotus Kanepile viis endiselt maailma esireketilt mänguisu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi alistas eelmisel aastal Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste 3. ringis kolmetunnises mängus Caroline Wozniacki, just see kaotus viis Taani tennisisti mõneks ajaks musta masendusse.
Kaia Kanepi alistas eelmisel aastal Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste 3. ringis kolmetunnises mängus Caroline Wozniacki, just see kaotus viis Taani tennisisti mõneks ajaks musta masendusse. Foto: SCANPIX

Naiste tennise endine maailma esireket, praegu 10. kohal paiknev Caroline Wozniacki tunnistas intervjuus Tennis Journalile, et tal tekkis mullu kevadel motivatsioonipuudus.

Toona tekitasid Wozniackile probleeme mitmed allergiad ning selja- ja jalavigastus.

«Mulle ei meeldi vabandusi tuua, seetõttu lihtsalt lähen ja mängin, aga see polnud hea,» lausus ta. «Tundsin, et olen juba nii palju võitnud ja mul olid vigastused, mille tõttu ma ei saanud niimoodi harjutada, nagu oleksin tahtnud. Väljakule minek tekitas minus vastikust, ma ei tundnud enam, et peaksin võitma. Minu arvates pidanuks mu mäng siis juba parem olema ja hakkasin tegema otsuseid, mida ma varem poleks teinud, pidin ennast sundima ja see polnud enam lõbus.»

Wozniacki tunnistas, et kõige suurem masendus vaevas teda mullu suve hakul pärast seda, kui ta Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste 3. ringis kaotas kolmetunnises kohtumises kolmes setis Eesti esireketile Kaia Kanepile. Mäletatavasti elas Wozniacki enda pahameelt tolles mängus suuresti pukikohtuniku peal välja.

«Kõik muudkui koguneb ja koguneb ja ühelt hetkel pole sa enam selline mängija, nagu tahaksid olla,» nentis Wozniacki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles