Kosel politseinikke ähvardanud mees viidi raviasutusse

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosel toimus külmrelvaga ähvardanud mehe tõttu suur politseioperatsioon.
Kosel toimus külmrelvaga ähvardanud mehe tõttu suur politseioperatsioon. Foto: Postimees

Politsei teatel viidi eile Kosel politseinikke noaga ähvardanud mees raviasutusse.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro kinnitas Postimehele, et mees toimetati raviasutusse ravile, kuid ei soovinud täpsustada, millist laadi raviasutusse. Mees läbis eile ka narkoekspertiisi, kuid see, kas ta oli eile narkojoobes, ei ole veel teada.

Kahro sõnul on noaga vehkinud mees olnud politsei huviorbiidis erinevate asjadega ka varem. Praeguseks ei ole veel otsustatud, kas Kose juhtumi pärast alustatakse kriminaalmenetlust.

Eile kella 13.30 ajal sai politsei teate, et Kose alevikus aadressil Pargi 9 asuvas ehituspoes on külmrelvaga ähvardav mees. Tegemist oli ehituspoe omaniku ja juhataja lapselapsega, kes olevat ähvardanud nii ennast ära tappa, teisi inimesi kui kohale tulnud politseinikke.

Politsei läbirääkijad suutsid talle üsna kiiresti mõistuse pähe panna ja politseinikud pidasid kella 16 paiku 22-aastase mehe kinni. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles