Võidusõidu korraldaja pääses vabadusse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Streetpoweri ürituse korraldaja poolt petta saanud viisid eile politseisse avalduse.
Streetpoweri ürituse korraldaja poolt petta saanud viisid eile politseisse avalduse. Foto: Liis Treimann

Politsei laskis vabadusse võidusõidu «Street Power» ühe korraldaja Martin Mägi, tema kaaslane Kunnar Läets on aga siiani jooksus.


Prokurör ei taotlenud Mägi vahistamist, sest polnud alust arvata, et ta hakkab kriminaalmenetlusest kõrvale hoidma või paneb toime uusi kuritegusid, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Rannajõe Postimees.ee'le. Seetõttu lasti Mägi täna vabaks ja talle on esitatud kahtlustus kelmust käsitleva paragrahvi alusel.

Street Power i teine korraldaja Kunnar Läets on sama paragrahvi alusel tagaotsitav.

9. mail Tallinna lauluväljakul korraldatud võidusõit ja kontsert «Street Power» lõppes fiaskoga - lubatud tasuta jäid üritusel üles astunud muusikud, pileti eest üle 300 krooni maksnud pealtvaatajate vahel jäi välja loosimata umbes 200 000 krooni maksev auto, Miss Estonia jäi ilma talle lubatud 100 000- kroonisest toetusrahast ja võidukihutamise võitja auhinnaks pandud plasmatelerist, kirjutas Õhtuleht.

Ürituse korraldajad Martin Mägi ja Kunnar Läets panid enne võidusõidu lõppu piletirahaga lihtsalt jooksu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles