Kanepi: mängisin kindlamalt, see vast otsustaski

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Kaia Kanepi alustas täna 235 000 euro suuruse auhinnafondiga Portugal Openi tenniseturniiri võidukalt. Eelmisel aastal teenis ta samas kohas turniirivõidu.

«Ma mängisin täna hästi ja agressiivselt, tunne oli hea. Vahepeal oli üsna tasavägine. Vastane servis hästi, oli agressiivne. Ma ei teagi, mis lõpuks otsustas. Ma mängisin kindlamalt, see vast otsustaski,» kirjeldas Kanepi oma koduleheküljel kohtumist Kristina Mladenoviciga.

«Tingimused olid head, täna suurt tuult ei olnud, pallid põrkasid harjumuspäraselt - mitte nii nagu eelmisel turniiril. Marrakechis mängisime pallidega, mis läksid väga kergelt lendu ja põrkasid kohati väga kõrgele. Vahepeal tulid 10-meetrised audid. Teistel mängijatel juhtus ka nii :). Täna mängisin julgelt ja ei kartnud, et kontroll palli üle ära kaob. Oli hea mäng, rohkem ei oskagi midagi öelda,» lisas Kanepi.

Homses teise ringi matšis kohtub Kanepi rumeenlanna Sorana Cirsteaga (WTA 26). Omavahelistes kohtumistes juhib Cirstea 3:2, kusjuures viimane omavaheline mäng oli 2010. aasta märtsis, mille Kanepi otsustavas setis kaotas

«Homme on uus mäng. Ma pole Soranaga viimasel ajal mänginud. Ta lööb kõvasti, aga ma täpselt ei tea kui hästi ta hetkel mängib,» märkis Kanepi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles