McLeod vabandas: Dorbek oli väga agressiivne ning kaotasin hetkeks kontrolli

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängu viimasel veerandajal leidis aset vahejuhtum, kui kalevlaste poolel lõi Keith McLeod Rapla tagameest Martin Dorbekut ning eemaldati mängust.
Mängu viimasel veerandajal leidis aset vahejuhtum, kui kalevlaste poolel lõi Keith McLeod Rapla tagameest Martin Dorbekut ning eemaldati mängust. Foto: Andres Haabu / Postimees

Eile alistas Kalev/Cramo Eesti korvpalli meistriliiga poolfinaali kolmandas kohtumises 80:69 TYCO Rapla ning pääses 3:0 seeriavõiduga finaali. Mängu viimasel veerandajal leidis aset vahejuhtum, kui kalevlaste tagamees Keith McLeod lõi Rapla tagameest Martin Dorbekut rusikaga näkku ning eemaldati mängust.

Lisaks tõukas McLeod ka teda maha rahustama tulnud kohtunikku Tanel Suslovit.

Viidates juhtunule soovivad Keith McLeod ja kogu Kalev/Cramo meeskond ning juhatus vabandada Martin Dorbeku ning ka kohtunik Tanel Suslovi ees, seisab klubi pressiteates. Samuti avalikkuse ja oma fännide ees, et selline asi juhtus.

«Minu jaoks oli see mäng väga tähtis ja pinged olid kõrgel. Dorbek oli väga agressiivne ning mul lihtsalt kadus hetkeks kontroll. Ma väga vabandan Dorbeku ja ka kohtuniku ees, kui ka kõigi teiste ees ja olen valmis kandma ettenähtud karistust selle teo eest. Vabandan veelkord ja annan parima, et sellist asja enam kunagi ei juhtuks,» ütles McLeod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles