Plastjäätmed saavad uue elu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töödeldud ja ringlusesse tagasi suunatud plastjäätmetest saavad ülipika elueaga ehitusmaterjalid ja aiatarbed tänu Rexest Grupis välja töötatud tehnoloogiale.
Töödeldud ja ringlusesse tagasi suunatud plastjäätmetest saavad ülipika elueaga ehitusmaterjalid ja aiatarbed tänu Rexest Grupis välja töötatud tehnoloogiale. Foto: Rexest Grupp

ILMASTIKUKINDLAD EHITUSMATERJALID. 2009. aastal asutatud, Eesti kapitalil põhineva Rexest Grupi põhitegevuseks on plastpakendijäätmete taaskasutusse võtmine ning plastist ehitusmaterjalide tootmine.

Kesk-Eestis tegutsev ettevõte püüab anda oma panuse Eesti keskkonna ja looduse hüvangusse. Nagu Rexest Grupi juhatuse liige Aarne Saareväli sõnab, tekkis pärast 2008. aastal toimunud «Teeme ära!» koristusaktsiooni tunne, et midagi võiks ka ise Eestimaa heaks ära teha ja ette võtta.

Mõtetest jõuti konkreetsete ideedeni ning ideedest tegudeni – nüüdseks on firma juba mitu aastat puhtama keskkonna nimel oma tehases aktiivselt plastjäätmeid ümber töötanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles