Sebastien Loeb vihkab kaotamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb Citroeni roolis.
Sebastien Loeb Citroeni roolis. Foto: Reuters / Scanpix

Tänavu kõik viis MM-sarja rallit võitnud Sebastien Loeb tunnistas, et ta vihkab kaotamist ja kavatseb Itaalia rallilt hooaja kuuenda võidu võtta.

Loebi nimel on juba kuuel järjestikulisel rallietapil võidutsemine, kuid nüüd on tal võimalik pikendada seda seitsme võistluse peale.

«Ma vihkan kaotamist, seega olen loomulikult rahul asjade praeguse seisuga. Selle aasta iga kogutud rallivõit on olnud boonuseks 2009. aasta heale algusele,» rääkis Loeb wrc.com'le.

Loeb on Itaalias võidutsenud aastatel 2005., 2006. ja 2008. Ka tänavu läheb ta sinna favoriidina, kuigi läbib avapäeval esimesena kiiruskatseid.

«Ütleksin isegi, et see on ralli, kus on märgata kõige suuremat vahet, mis tekib stardijärjekorrast. Pinnas on väga tugeva kattega, kuid see on kaotud sügava lainetava liivaga. Esimesena ja teisena läbinud pilootide ajavahe on üüratu. Reede saab tulemuste poolest arvatavasti veidi imelik olema, kuid tunneme end olukorra suhtes kindlalt.»

Avapäeva järel hoiab Loeb Sardiinia rallil kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles