Linnatranspordi AS kulutas uuele logole üle 10 000 euro

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimees Enno Tamm tutvustas ettevõtte uut logo.
Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimees Enno Tamm tutvustas ettevõtte uut logo. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna abilinnapea Taavi Aas esitas vastuse linnavolikogust tulnud arupärimisele Tallinna Linnatranspordi AS-i uue logo maksumuse kohta, milles märkis, et kogukuluks võib märkida kuni 8100 eurot.

«Tallinna Linnatranspordi AS sõidukitele uue logoga kleebiste paigaldusega kaasnesid kulutused kogusummas kuni 8100 eurot s.h umbes 2500 eurot seostub kleebiste valmistamisega ning 5 600 eurot paigaldustegevustega,» seisis Aasi vastuses.

«Arvestades asjaolu, et Tallinna Linnatranspordi AS on kasutusel kokku 585 sõidukit, on kulu sõiduki kohta 13,85 eurot,» täiendas Aas.

Postimees esitas linnavalitsusele aga uue arupärimise, kuna loetelust oli välja jäetud rida toiminguid, mis samuti logo valmimises olulised kuluartiklid on. Näiteks logo kujundamine, mille maksumus võis küündida 2000 euroni

Tallinna avalike suhete osakond edastas, et Tallinna Linnatranspordi AS-i uue logo kujundamine, paigaldamine ja kõik muu sinna juurde kuuluv on üks osa Tallinna ühistranspordi ühtse identiteedi väljatöötamisest ning TLT osa selles võib küündida kuni 2000 euroni, mis teeb logo kogukuluks kuni 10 100 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles