Galerii: Saaremaal avati seikluspark

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeval avati Saaremaal Hallikivi talus seikluspark.

Männimetsas asuvas pargis saab seigelda  neljal tasapinnal. Iga rada läheb kõrgemale ja lõpeb laskumisega, kõige madalama raja kõrgus on poolteist meetrit. Pargis on 28 atraktsiooni, korraga lastakse rajale üheksa inimest.

Hallikivi talu perenaise Riina Kaasiku sõnul joonistas ta eskiisid ise ning noppis ideid siit ja sealt. Eskiisid esitas ta Peeter Arikasele, kes pargi ka projekteeris.  Eelmisel aastal käis nõuga abistamas ja ehitust üle vaatamas veel alpinist Jaan Künnap.

Täna oli pärast lühikesi sõnavõtte küllakutsutuil võimalus radasid läbima asuda. Lühikoolituse, kuidas kinnitada rakmeid ja karabiine, tegi peremees Kalle Voog. Aeg-ajalt sekkus tarkade õpetussõnadega Jaan Künnap.

Künnapi sõnul on alpinistide põhitõde «Mäed vigu ei andesta» ja see kehtib ka seikluspargis. Ta sõnas avamisel, et tal on hea meel, sest iga seiklusrada propageerib ka alpinismi ja avaldas lootust, et paari aasta pärast teab iga turist Vennati küla olemasolust oma seikluspargiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles