Alkoholiostjad trügivad õhtuti kassajärjekorras ette

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri kassad.
Selveri kassad. Foto: Toomas Huik / Postimees

Selveri klient kirjeldab kaupluse Facebooki lehel olukorda, kuidas pikas kassajärjekorras kaks alkoholi ostnud inimest teistest ette nügisid. Selveri sõnul pole alkoholiostjatel järjekorras eelisõigust, küll aga teevad kliendid omavahel aeg-ajalt kokkuleppeid.

Häiritud kliendi kirjeldusel hüüdis Pirita Selveris reedel kassiir kell 21.55, et need, kellel on alkoholi, tuleksid kassasabas ettepoole. Seega ootas mees enda sõnutsi 10 inimese asemel 12 taga. «Kassapidaja ütles, et see on Selveri juhataja käsk võtta alkoholiga kliendid vahele enne kümmet,» kurtis ta.

«Oleme väga tänulikud, et kliendid meile sellist tagasisidet annavad, sest niimoodi saame väärarusaamu ja vigasid oma töös ennetada,» ütles Selveri avalike suhete juht Annika Vilu ja lisas: «Kindlasti pole alkoholiostjatel järjekorras eelisõigust, küll aga teevad kliendid omavahel aeg-ajalt kokkuleppeid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles