Laste ideed vormusid mänguväljakuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Elb (vasakul), Alvar Soo ning Olari Pipenberg on kindlad, et paarikümne õpilase ja õpetajate abil rajatud mänguväljak tulevikus laieneb ning püsib aastakümneid.
Sander Elb (vasakul), Alvar Soo ning Olari Pipenberg on kindlad, et paarikümne õpilase ja õpetajate abil rajatud mänguväljak tulevikus laieneb ning püsib aastakümneid. Foto: Marina Loštšina

Tapa gümnaasiumi mänguväljaku valmimiseks lõi käed külge kogu koolipere – direktor, õpetajad, tulevased ja praegused õpilased.

Hiljuti sai Tapa gümnaasiumi juures valmis esialgu küll üpris väike, aga juba populaarne mänguväljak, mis läks maksma direktorile julguse idee välja käia, algklasside õpilastele mõned tunnid, et joonistada või voolida oma unistuste mänguväljakut, gümnasistidele ja kooli meesõpetajatele paar päeva tööd ning koolile pool tuhat eurot.

“Ega ma alguses ei julgenud lootagi, et see idee heaks kiidetakse. Et terve kool ühineb ja aitab selle teoks teha,” sõnas direktor Elmu Koppelmann ja selgitas, et mõte pakkuda koolipere väiksematele liikmetele võimalust vahetundide ajal aktiivselt puhata, saamaks koolitunnis koolitarkusi paremini meelde jätta, küpses ta peas juba ammu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles