Randperel puudub sotside vastu usaldus

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere.
Valdo Randpere. Foto: Repro.

Reformierakonna võimalik Tallinna linnapeakandidaat Valdo Randpere, kes tegi ettepaneku Keskerakonna vastu valimistel kolmikliit moodustada, ütles, et tal puudub sotside vastu usaldus.

Randpere ennustas ERRi uudisteportaalile, et Keskerakond kogub kohalikel valimistel kõige rohkem hääli, aga ei kogu absoluutset enamust; Reformierakond saab teise tulemuse, mistõttu on Reformierakonnal ka õigus moodustada linnavalitsus.

Kui peaks aga sündima, et sotsid saaksid teise koha, siis Randperes tekitab see mõte kõhedust, kuna tõenäolisem variant on see, et sotsid hakkavad peale valimistulemust mehkeldama Keskerakonnaga.

«Sotsidel on üks suur viga - nii kui tuul hakkab vastu puhuma kuskilt või kusagilt on mingi ebapopulaarsuse moment tekkimas, siis nad tõmbavad uttu: nad ei suuda võtta vastu mingeid pikaajalisi otsuseid, mis on linnale kasulikud või riigile kasulikud, juhul, kui need kohe momendil kajastuvad negatiivselt avaliku arvamuse uuringutes,» sõnas Randpere.

Unistan sellest iga päev, veedan magamata öid.

Randpere kinnitas, et tema on valmis vastutust võtma igal juhul: «Unistan sellest iga päev, veedan magamata öid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles