Suurtehing: Vene miljardär maksab kahe tippjalgpalluri eest 70 miljonit eurot

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez
James Rodriguez Foto: SCANPIX

Tulevaks hooajaks Prantsusmaa kõrgliigasse tõusnud AS Monaco jalgpalliklubi tahab hakata järgmisel hooajal tänavusele meistrile PSG-le kõvasti konkurentsi pakkuma ning nii jahitakse mitmeid nimekaid mängijaid. Seni on räägitud, et nendega võib liituda Madridi Atletico ründestaar Radamel Falcao, kuid nüüd teatab Sky Italia, et praeguseks on käed löödud kahe FC Porto tähtmängijaga.

Sky Italia teatel on Monaco ostnud 70 miljoni euro eest FC Porto mängujuhi James Rodriguezi ja poolkaitsja Joao Moutinho. Lisaks on viimasel ajal Monacoga tugevalt seostatud ka FC Barcelona väravavahti Victor Valdest, kes soovib Kataloonia klubist lahkuda.

21-aastane Kolumbia koondislane Rodriguez on pikka aega olnud paljude Euroopa tippklubide huviorbiidis ning teiste seas on talle silma peale pannud ka Manchester United.  26-aastane Joao Moutinho on samal ajal olnud pikalt Tottenham Hotspuri huviorbiidis.

Seni ei ole Monaco ametlikult kinnitanud, et Rodriguez ja Moutinho on ostetud, kuid Sky Italia uudist levitatakse nüüd juba nii Hispaanias, Inglismaal kui ka Prantsusmaal.

AS Monaco omanikuks on pururikas Venemaa ärimees Dmitri Rõbolovlev, kes paiknes eelmisel aastal Forbes’i maailma rikkaimate inimeste edetabelis 119. kohal.

Monaco on seni seitse korda kroonitud Prantsusmaa meistriks ning viimati oldi võidukad 2000. aastal. Meistrite liigas on nende jaoks olnud kõige edukamaks hooaeg 2003/04, kui jõuti finaali ja kaotati seal FC Portole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles