Rimo Hunt: Levadia on parim ja võidab sel aastal tiitli

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt (vasakul).
Rimo Hunt (vasakul). Foto: Andres Haabu

Jalgpalli meistriliiga aprillikuu parimaks mängijaks valitud Tallinna FC Levadia ründaja Rimo Hunt usub Levadia tiitlivõitu ja enda võimalusse olla hooaja lõpus liiga suurim väravakütt.

Isiklikus plaanis usub 27-aastane Hunt, et kõik läheb tõusvas joones ning liiga suurima väravaküti tiitel võiks olla reaalne eesmärk. Samas on mehel enda sõnul ka piisavalt konkurente: «Kõik ründajad [on suured konkurendid- toim.]. Levadiast kindlasti Artur Rättel, Kaljus on Vosko (Vladimir Voskoboinikov) palju pommitanud. Konkurents on tihe ja eks me hooaja lõpus näeme, kes see kõige parem on.»

Kohaliku liiga kohta arvab Levadia ründaja, et jõuvahekordades suuri muutusi toimunud ei ole. «Ega kardinaalseid muutusi pole olnud, enamus meeskondi on ikka samas seisus. Levadia eelis on vast see, et meie koosseis jäi paljuski samaks, oleme korralikult kokkumänginud sats.»

Täispikka intervjuud Hundiga loe portaalist jalgpall.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles