Inimloomaaed avab reedel vaatajaile uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostituut. Pilt on illustreeriv
Prostituut. Pilt on illustreeriv Foto: SCANPIX

Kinos Sõprus kulmineerub sel reedel, 24. mail kell 18 loomevaldkondi ühendav heategevuslik sotsiaalprojekt «Inimloomaaed», mille eesmärgiks on teavitada ühiskonda prostitutsiooni kui ärimudeli olemasolust ja sellega seonduvatest probleemidest tänases Eestis.

«Ilma, et üritaksime maailma päästa, pöörame seekord pilgud inimestele enda ümber ja räägime valehäbi tundmata prostitutsiooni müütidest ja tegelikkusest,» lubasid korraldajad.

Reedeõhtune «Inimloomaaed» heidab põgusa pilgu looja loomaaeda. Läbiviidava seminari aruteluringis kohtuvad mõtete vahetamiseks sotsiaalministeeriumi nõunik Katri Eespere, prostitutsiooni kaasatud naiste rehabilitatsioonikeskuse Atoll esindaja. Debatti «Prostitutsioon kui ärimudel Eestis» aitab kordineerida Eesti Väitlusselts ning produtsent Helina Pukk langetab katteloori nädalapäevi kestnud sotsiaalmeediaeksperimendilt.
Seminariõhtu lõpetab tasuta filmiseanss «Hoorade hiilgus» ning interaktiivne performance «Pop-up bordell» kino Sõprus esisel väljakul.

Heategevusliku sotsiaalprojekti korraldajateks on Eesti Muusika- ka Teatriakadeemia ning kunstiakadeemia, kes osalevad üliõpilaste ettevõtlusoskuste parandamisele suunatud projektis «Access» (Kesk-Läänemere INTERREG IV A programm).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles