Tele2 suvetöötajaks tahtis saada vähem inimesi kui eelmisel suvel

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Evert
Helena Evert Foto: Tele2

Tele2 Eesti personalijuhi Helena Everti sõnul kandideeris tänavu ühele suveabilise kohale 15 inimest, mis on vähem kui eelmisel aastal.

Tele2 otsis suveks esindustesse kasvava koormuse ja suvepuhkuste ajaks hooajaliselt tööle kümmekond inimest. «Konkurss 15 inimest ühele kohale on küll palju, kuid see on siiski vähem kui mullu, sest tööjõuturul on tänavu selgelt pakkumisi rohkem,» ütles Evert ja lisas, et seni on täitmata üks koht Kuressaare esinduses. «Võtsime juurde päris uusi inimesi, kui ka neid, kellega meil eelmistest aastatest hea kogemus. Peamiselt otsivad suvetööd üliõpilased, kuid on ka täiesti erineva profiiliga inimesi. Me koolitame töötajad ise välja ja seega pole vanus ega eelnev kogemus oluline, küll aga säravad silmad, tahtmine klienditeeninduses töötada ja keelteoskus. Paljud toredad inimesed jäävadki tööle ka peale suve lõppu.»

Personalijuhi sõnul alustas firma suvetöötajate otsinguga juba varakevadel ning peamiseks kanaliks on tööportaalide ning töötukassa kõrval tõusnud Facebook.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles