Reformierakond alustab Eesti üle uhke olemise kampaaniat

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna üldkogu maaülikooli spordihallis
Reformierakonna üldkogu maaülikooli spordihallis Foto: Margus Ansu

Reformierakond alustab järgmisest nädalast kampaaniat, mis kutsub üles Eesti üle uhke olema ning toob esile, et Eestist on lühikese ajaga saanud riik, millest võetakse eeskuju.

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk ütles Tartus erakonna üldkogul peetud kõnes, et Reformierakond soovib sellist Eestit, kus igasse peresse sünnib vähemalt kolm last. Sellist Eestit, kus ainult ei vaadata nõudlikult teiste poole, vaid ollakse nõudlikud ka iseenda suhtes. «Soovime isikuvabaduste ja vabaturumajandusega riiki, me ei arva, et tark riik peaks inimeste eest kõike otsustama. Seda rõhutamaks kutsume kõiki inimesi üles olema uhke Eesti üle.»

Videot Reformierakonna uuest kampaaniast vaata siit.

Reformierakonnas läheb sügisel kohalikele valimistele kandideerima rekordarv inimesi sooviga need valimise võita. Kuke hinnangul võidakse valimistulemuste põhjal otsustada, kes on järgmine Eesti Vabariigi president.

Reformierakonna peasekretär märkis, et just kohalikud inimesed teavad, mis neile oma kodukohas kõige parem on ja sügisestel valimistel nad seda kindlasti ka ütlevad. «Reformierakonna nimekirjades kandideerib sellel sügisel rekordarv inimesi. Lisaks sellele, et 2013. aasta on murranguline kõigi omavalitsuste käekäigule, võidakse sügisel toimuvate kohalike valimiste põhjal otsustada, kes on järgmine Eesti Vabariigi president. Reformierakond kavatseb selleski olulises valikus aktiivselt kaasa rääkida,» rääkis Martin Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles