Savisaar: tallinlased on Keskerakonna valitsemisega rahul

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Pm

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare sõnul on tallinlased keskerakondliku linnavõimuga rahul ning naudivad linnas valitsevat stabiilsust.


Savisaar kinnitas volikogu kõnepuldist küsimustele vastates, et Toompea võimutülid mõjutavad negatiivselt ka Tallinna elu, kuid siiski polevat vaja Tallinnas pärast sügisel toimuvaid kohalike omavalitsuste valimisi karta samasuguseid intriige nagu praegu vabariigi valitsuse ümber.

«Tallinna rahvas ei lase korduda nendel päkapikukoalitsioonidel, mis kunagi all-linnas olid ja et need Toompea tülid siia alla linna kanduksid. Tallinna rahvas naudib võimu stabiilsust ja on sellega rahul, nagu näitavad avaliku arvamuse küsitlused,» lausus linnapea.

«Aga kui te küsite, kas ja kuidas Toompeal toimuv meid mõjutab, siis muidugi mõjutab, ja negatiivselt. Ma arvan, et see mõjutab kõiki Eesti elanikke väga negatiivselt, kui otsuste tegemise asemel ainult jagatakse portfelle, kihutatakse kedagi valitsusest välja seda põhjendamata või püütakse kedagi sinna asemele võtta,» ütles Savisaar.

«Kõige hullem on see, et inimesed ei saa aru, milleks seda kõike vaja on. Sellepärast et praegu tuleks tegeleda hoopis teiste asjadega. Praegu tuleks tegeleda Eesti majanduses suurte algatuste initsieerimisega, et leevendada majanduskriisi ohtusid inimeste jaoks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles