Kodust põgenenud täkk mürgeldas Puiatu koolimajas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobune müttas koolimajas.
Hobune müttas koolimajas. Foto: Peep Puna

«Istusin oma kabinetis ning olin äärmiselt üllatunud, kui nägin mööda kappamas lehviva lakaga uljast täkku,» kirjeldas teisipäeva hommikul juhtunut Puiatu lasteaia-kooli juhataja Ave Orav.

Ootamatut külalist silmates jooksis ta õpetajate ja lastega kooliõue sissetungijat uudistama, elevil olid nii lapsed kui suksu.

«Lapsed saatsime peagi igaks juhuks klassidesse varju. Püüdsime looma rahustada, aga tema tormas hoopis koolimajja, trepist üles otse fuajeesse,» meenutas Ave Orav.

Seal ringi kablutades lõhkus täkk Tohtri Error (nimi ja omanik selgusid hiljem) lillevaasi ning jättis jälgi poolpehkinud põrandasse. Viimaks jäi peegliga tõtt vahtima.

«Ei tea, kas ta imetles iseennast või nägi seal konkurenti, igatahes peegli juurest teda minema ei saanud. Ta kaapis jalaga maad ja näis olevat pahane. Isegi leivaga meelitamine ei aidanud,» meenutas koolijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles