Reformierakond kontrollib võimalikku rikkumist sisevalimistel

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna reklaamikampaania
Reformierakonna reklaamikampaania Foto: Liis Treimann

Reformierakonna hinnangul vajavad selle nädala Eesti Ekspressi artiklis välja toodud küsitavused sisevalimistel Lääne-Virumaa maakonnaorganisatsioonis kontrolli ja erakond moodustab asjaolude selgitamiseks töörühma.

Erakonna moodustatavasse töörühma kuuluvad riigikogu liikmed Väino Linde ja Peep Aru, erakonna piirkondade divisjoni juht Reimo Nebokat, IT-juht Mati Leet ja peasekretär Martin Kukk.

«Tahame välja selgitada, kas keegi on Lääne-Virumaal erakonna sisevalimiste süsteemi väärkasutanud ja kui, siis kelle huvides. See ongi erakonna moodustatava töörühma ülesanne. Teeme faktid selgeks ja sellest lähtuvalt esitame informatsiooni erakonna juhatusele ja aukohtule,» ütles erakonna moodustatava töörühma liige Väino Linde.

«Oleme pidanud oluliseks sisevalimiste tehnilise korralduse usaldusväärsust. Meie tehnilised süsteemid on auditeeritavad ja kõik tegevused eranditult logitakse hilisemaks kontrolliks. On kahetsusväärne kui keegi on sisevalimistel käitunud viisil, mis ei ole lubatud,» ütles Reformierakonna peasekretär Martin Kukk.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles