Julge trikk: vaata, kuidas auto inimesest üle sõidab!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rotermanni plats muutus kuni pühapäevani idamaiseks basaariks, kust ei puudu ka tsirkus: Oriendi festivali raames saab tasuta  näha Usbeki rahvuslikku tsirkust, mis koosneb värvikatest muusikutest, klounidest ja jõumeestest. Täna proovib viieaastane Saifullo püstitada ka Guinnessi rekordit kui maailma noorim köielkõndija.

Tasuta tsirkust saab näha veel täna ja homme kl 17.

Usbeki rahvuslik tsirkusena ülesastuva Kamalovite tsirkusepere näol on tegemist põlvest-põlve edasi antud tradistioonidega, mis on vaatajaid köitnud juba ligi kolmsada aastat. Viieaastane köielkõndija Saifullo esineb tsirkuseperega Euroopas esmakordselt.
Esinemise järel on soovijatel võimalus maitsta usbeki rahvuslikku toitu pilaffi, mida tsirkusepere inimesed suurest pajast pakuvad.
Kontserditelgi ümber kerkib idamaine turg, kus kaubeldakse eksootiliste riiete ja ehetega ning saab teha hennamaalinguid ja vesipiipu.

Seitsme Aasia riigi esindajad toovad festivalil Orient lavale traditsiooniderikka muusika-, tantsu- ja religiooniprogrammi.
Festival Orient kestab 29. maist 2. juunini. Oriendi kontserdid algavad iga päev kell 19. Pileteid saab osta eelmüügist Piletilevist ja Ticketprost ning võimalusel ka tund enne algust kohapeal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles