Kogenud tsiklimehe ja tema kaassõitja hukkumine jättis vanemata viis last

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Kersalus
Avarii Kersalus Foto: Martin Ilustrumm / Reporter.ee

Pühapäeva õhtupoolikul juhtus avarii Paldiski maanteel Kersalu küla juures, milles hukkus kaks mootorrattal sõitnud inimest – 35-aastane Toomas ja 27-aastane Helen.

«Toomas oli tegevsportlane, ringrajasõitja, mitte mingi tänavahuligaan,» lausub sõber ja võistkonnakaaslane Veiko (38), kes jõudis õnnetuskohale esimeste hulgas, kirjutab Õhtuleht.

«Kiirust ma ei tea, aga vastassuunda kaldumist kindlasti ei olnud,» arvab ta sündmuskohal nähtu põhjal.

Politsei esialgsetel andmetel kaotas pühapäeva õhtul kell 20.40 Harjumaal Keila vallas Tallinna–Paldiski maantee 39. kilomeetril Paldiski suunas liikunud mootorratas BMW1000 RR lauges paremkurvis juhitavuse ja paiskus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Peugeot 605, mida juhtis Aleksandr (52).

Motosportlane Toomas (35) ja tsikli sadulas tema taga istunud sõber Helen (27) said surma.

Täpsustatud andmetel jäi Toomasest maha kolm last, Helenil oli kaks last.

Veiko ei usu, et traagilise õnnetuse võinuks põhjustada mootorratta kaldumine vastassuunavööndisse. Kohapeal nähtud jälgede järgi peab Veiko õnnetuse põhjuseks tehnilist viga, näiteks võis puruneda tsikli rehv või juhtuda midagi muud.

Põhja prefektuuri pressiesindaja teatas Postimehele, et menetlus käib ja erinevad ekspertiisid on alles tegemisel, mistõttu ei oska politsei praegu midagi täpsemalt lisada õnnetuse põhjuste või muude detailide kohta. Õhtulehe kirjeldatud versioon on üks võimalustest, mis võis juhtuda, aga praegu on veel liiga vara midagi kinnitada või ümber lükata, märkis pressiesindaja.
 

Seoses sobimatute kommentaaride suure hulgaga on artikli kommentaarium suletud.

Copy
Tagasi üles