Eile õhtul tapeti Tallinnas 21-aastane mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kella 21 ajal tulistas 50-60-aastane mees Lasnamäel Liikuri tänaval Vana-Kuuli bussipeatuses 21-aastast noormeest, kes suri hiljem haiglas.

Esialgsetel andmetel ei olnud tulistaja ja ohver omavahel tuttavad, tulistamise motiivid on ebaselged.

Võimalik tulistaja oli umbes 50-60-aastane mees, 170 cm pikkune ja tugeva kehaehitusega. Tal oli ümar nägu ja hallikas habe. Võimalikul tulistajal oli peas tume müts, ees suured prillid, seljas hall suvejope, ta kandis musta õlakotti.

Eile õhtul kella 21 ajal ootas Mereakadeemias õppinud noormees Liikuri tänaval Vana-Kuuli bussijaamas koos tuttava neiuga bussi, et sõita mõni peatus edasi Russalka juurde kohtuma oma sõbrannaga, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat»

Samas bussipeatuses pingil istus vanem, 50-60 aastane meesterahvas, kes noori vene keeles kõnetas ning tõusis siis püsti, suunas püssitoru noormehe suunas ja tulistas ühe lasu pähe ning lahkus siis sündmuskohalt metsatuka suunas.

«Praegu meile teadaolevalt liikus ta jalgsi. Politsei sellele sündmusele reageeris ja olgugi, et juhuse tahtel oli politseipatrull sellele sündmuskohale väga lähedal, siis nendest loetud sekunditest, millega patrull sinna kohale jõudis, jäi kahjuks väheks, et kurjategijat seal kohapeal kinni pidada,» rääkis Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse juht Leho Laur.

Politsei tegeleb aktiivselt kuriteo lahendamisega ning palub kõigil, kes võivad teada võimaliku tulistaja isikut või asukohta või nägid kirjeldatud meest eile õhtul Lasnamäe kandis liikumas, anda sellest teada politsei telefoninumbritel 517 9643, 511 9902 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles