Tallinna tänavate remont jätkub

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänaseks lõppenud Männiku tee remonttööd.
Tänaseks lõppenud Männiku tee remonttööd. Foto: Mihkel Maripuu

Homme jätkuvad linnas suuremahulised tänavate ehitustööd Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu maanteel. Ööl vastu 6. juunit muutub Tartu maantee (Vana-Tartu mnt ja linnapiiri vahelisel lõigul) liikluskorraldus. Liiklus suunatakse ümber valminud teelõigule.

Kapitaalremonti teostatakse Soo tänaval. Soo tänav on tavapärasele liiklusele suletud, elanikele on ligipääs tagatud. Taastusremonti teostatakse Kreutzwaldi tänaval (lõigul Tartu mnt-Kunderi tn) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.

Sõidukijuhtidel palutakse järgida ümbersõidu suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja reguleerijate märguandeid.

Täna öösel teostatakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Akadeemia teel (Ehitajate tee-Raja tn) ja Tulika tänaval (Paldiski mnt-Endla tn). Immutusmeetodil remonditakse täna öösel Tammsaare teed (Laki tn-Sõpruse pst).

5. juuni päeval teostatakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Laagna teel (Gonsiori tn-Valge tn viadukt). Immutusmeetodil Keldrimäe tn; Lastekodu tn (Liivalaia tn poolne ots); Muru tn; Salve tn; Paavli tn; Tööstuse tn (Tööstuse tn 53-Volta tn); Uus-Maleva tn 1-3; Marati tn 3-7; Lume tn (Nõlva tn-Lume tn 9).

Hooldusremonttöid teostavad päevasel ja öisel ajal kokku 12 remondibrigaadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles