Ojuland läinud, uurimine jätkub

Mikk Salu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna juhatuse eilsel koosolekul otsustati juhatuse valimisel häältega manipuleerimise eest Kristiina Ojuland (esiplaanil vasakul) erakonnast välja heita. Tema lahkumist koosolekulaua tagant pildistanud fotograafide tegevust jäädvustas omakorda riigikogu liige Andrei Korobeinik.
Reformierakonna juhatuse eilsel koosolekul otsustati juhatuse valimisel häältega manipuleerimise eest Kristiina Ojuland (esiplaanil vasakul) erakonnast välja heita. Tema lahkumist koosolekulaua tagant pildistanud fotograafide tegevust jäädvustas omakorda riigikogu liige Andrei Korobeinik. Foto: Mihkel Maripuu

Eile hommikul tegi Reformierakonna aukohus ettepaneku erakonnast selle maine kahjustamise pärast välja visata Lääne-Virumaa maakonnaorganisatsiooni juhtinud europarlamendi liige Kristiina Ojuland ja sama piirkonna arendusjuht Taimi Samblik.

Paar tundi hiljem toimunud erakonna juhatus oma liikme Ojulandi välja viskaski, Samblik oli selleks hetkeks juba ise lahkumisavalduse lauale pannud. Võltsimisskandaali kolmas osaline Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum erakonnast lahkuma ei pea.

Lugu aga pole sellega veel lõppenud. Kohe pärast juhatuse koosolekut teatas Ojuland, et on otsuses pettunud, samuti mainis ta veel kord, et kaalub Sambliku kohtusse kaebamist. Ukse taga oodanud ajakirjanikele ütles Ojuland, et tänas erakonnakaaslasi senise töö eest, kuid peaminister Andrus Ansip olevat vastanud, et tema Ojulandi ei täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles