Savisaar: mul on Ojulandist kahju

Andres Einmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar pärast parlamendierakondade esimeeste kohtumist president Toomas Hendrik Ilvesega.
Edgar Savisaar pärast parlamendierakondade esimeeste kohtumist president Toomas Hendrik Ilvesega. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare sõnul on tal Reformierakonna valimispettuse skandaali sattunud ning erakonnast välja heidetud Kristiina Ojulandist kahju, samas jättis ta vastamata küsimusele, kas Keskerakond oleks valmis Ojulandi enda ridadesse võtma.

«Minul on Kristiina Ojulandist kahju, ta on päris palju meile halba teinud, tema oli selle eest võitleja, et lüüa Lääne- ja Ida-Virumaa teineteisest lahku, sest ta leidis, et nii on talle kõige kasulikum. Aga meenutades seda 17 aastat, mis ta on oma erakonnas teinud, on mul tast tõesti kahju,» ütles Savisaar täna Kadriorus pärast president Toomas Hendrik Ilvesega kohtumist ajakirjanikele.

Ajakirjaniku palvele vastata, kas Keskerakond oleks valmis Ojulandi partei liikmeks võtma, ütles Savisaar: «Kui te tähele panite, siis ma jätsin sellele küsimusele vastamata.»

Kommenteerides parlamendierakondade juhtide reedel toimunud kohtumist president Toomas Hendrik Ilvesega, märkis Savisaar, et Reformierakonna sisevalimiste skandaal vähendab kindlasti e-valimiste usaldusväärsust.

«Ma usun, et kui sügisestel valimistel on ka e-valimised, ei saa osavõtt nendest olema kindlasti niisugune, nagu ta sai olema eelmisel korral,» ütles Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles