Ämm ja ülemus, abikaasa ja alluv, vend ja äripartner

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonnamäng: vasakul istub Erkki Lõhmus, kelle juuste kallal askeldab kääridega Helena Lõhmus. Keskel isa Guido. Teisel toolil istub Indrek, kelle juukseid föönitab ema Maie Lõhmus. (Indreku abikaasa Merit hoidis pildi tegemise ajal nende kaht väikest last.)
Meeskonnamäng: vasakul istub Erkki Lõhmus, kelle juuste kallal askeldab kääridega Helena Lõhmus. Keskel isa Guido. Teisel toolil istub Indrek, kelle juukseid föönitab ema Maie Lõhmus. (Indreku abikaasa Merit hoidis pildi tegemise ajal nende kaht väikest last.) Foto: Liis Treimann

Olete kunagi mõelnud, kuidas oleks töötada oma ämma alluvuses? Või – oh jumal – abikaasa käe all? Või ühes ettevõttes noorema vennaga, kes väiksena pidevalt närvidele käis? Balti riikide juhtiva iluettevõtte omanikud teavad vastuseid.

Pereettevõte, millele Maie Lõhmus 20 aastat tagasi aluse pani, on nüüdseks laienenud Lätti, Leetu ning jae- ja hulgimüügiga ka Soome. Aastas teenindab juuksurikett Salon+ üle 180 000 kliendi, pakkudes eri riikides tööd kokku enam kui 250 inimesele. Ent kuidas kõik alguse sai?

Stseen nr 1 – unistus oma salongist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles