Liverpool täiendab ründeliini hispaanlasega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iago Aspas.
Iago Aspas. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskond on jõudnud kokkuleppele hispaanlasest ründaja Iago Aspase ostmise osas. Liverpool maksab mehe senisele koduklubile Cleta Vigole ründaja eest 9 miljonit eurot.

Aspase sõnul katkestas ta Kariibidel puhkuse, et asuda Livepooliga läbirääkimistesse. 25-aastane ründaja lendab nüüd järgmisel nädalal Inglismaale, et läbida veel meditsiiniline test, kirjutab The Sun.

«Liverpooli huvist kuuldes ei kahelnud ma hetkekski. Liverpool on maailma üks suurematest klubidest ja kuigi mul oli pakkumisi ka Itaaliast, Portugalist ja veel teistest riikidest, siis ma otsustasin Inglismaa kasuks,» rääkis Aspas.

Ründaja ei oska enda sõnul aga inglise keelt ja seetõttu loodab ta uute tiimikaaslaste abile. «Ma loodan, et Pepe Reina, Suso, Dani Pacheco, Luis Suarez, Coutinho, Lucas Leiva ja Jose Enrique aitavad mind,» lisas ta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles