Rohelised: uus koalitsioon põlistaks majanduskriisi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakond Eestimaa Rohelised
Erakond Eestimaa Rohelised Foto: www.erakond.ee

Eestimaa Roheliste hinnangul ei suudaks Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL), Reformierakonna ja Rahvaliidu koalitsioon leppes püstitatud eesmärke täita ning vaid süvendaks majanduskriisi.

Täna tegid Eestimaa Rohelised avaliku pöördumise kavandatava uue koalitsioonileppe asjus ning võimaluste osas toetada juba täna toimivat vähemusvalitsust, vahendas partei pressiesindaja.

«Tänaseks on meile teatavaks saanud kavandatava koalitsioonileppe esialgne sisu ja
iseloom. Kolme osapoole - Reformierakonna, IRLi ja Rahvaliidu - moodustatava valitsuse koalitsioonileppes püstitatud kolm põhieesmärki on küll õiged ja head, aga vaadates eesmärkidele jõudmiseks samas toodud tegevuskava on selge, et püstitatud eesmärke ei suudeta või siis ei taheta saavutada,» seisab erakonna pöördumises.

Roheliste hinnangul uus koalitsioon sellisel kujul põlistaks majanduskriisi - koalitsioonileppes on küll olemas mitmed eelarvetasakaalu põhimõtted, kuid puuduvad arusaadavad majanduse kasvatamise põhimõtted ning teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles