Reform kasutas tantsupeolisi reklaami tegemiseks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakondade õhupallid.
Erakondade õhupallid. Foto: Raigo Pajula

Laupäeval Haapsalus peetud Läänemaa tantsupidu õnnestus peo korraldaja Marju Viitmaa sõnul suurepäraselt, kuid peo üldmulje rikkusid noorte reformierakondlaste jagatud erakonna valimisreklaamiga õhupallid.

«Põen noorte reformierakondlaste käitumise pärast,» ütles Lääne Elule peokorraldaja Marju Viitmaa, kes sai seetõttu hurjutada nii pealtvaatajailt, tantsijailt kui ka noorte taidlejate vanemailt.

Nimelt jagasid Reformierakonna toetajad rongkäigu rivistamise ajal tantsijaile kollaseid õhupalle, millel olev sinine kiri teatas «Euroopa tasemel tegijad».

Viitmaa sõnul ei käi laulu- ja tantsupeo traditsioonidega kokku erakonna valimisreklaam ning nii taidlejail kui ka pealtvaatajail oli seetõttu tema kui peakorraldajaga pahandada.

Väidetavalt jagati palle rongkäigu rivistamise ajal veetorni taga, hiljem ka linnuse tagumise värava juures. Osa noorte taidlejate lapsevanemaid korjas pallid rongkäigus marssinud lastelt kokku, kuid õhupalle oli siiski näha ka marssivate laste käes.

Viitmaa sõnul oleksid noored poliitikud võinud enne aktsiooni temaga ühendust võtta, kuid tema poleks pallide jagamiseks siiski luba andnud, seda enam, et tema pole ka lubade jagaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles